Skip to content

De WordPress Staging Area: Het Podium voor je Generale Repetitie

Is het je wel eens overkomen? Je voert een onschuldig uitziende update uit op je site – blijkt de update je hele site in de war te hebben gegooid. Of erger: je kunt niet meer op je site komen. Geen nood! Je hebt altijd een backup van de vorige dag beschikbaar. Toch? Maar tot het moment dat je de backup weer terug hebt gezet, is je site niet meer toegankelijk voor je (mogelijke) klanten!

Het kan ook anders: maak gebruik van een hosting partij die een staging area aanbiedt. Het werkt eenvoudig: met een druk op de knop kopieer je je huidige website naar de staging area. Hier kun je rustig aan je website werken, zonder dat de wijzigingen op je live omgeving zijn te zien. Ben je klaar en tevreden over het resultaat? Kopieer dan met een druk op de knop de gewijzigde website naar live.

Dat is handig wanneer je belangrijke updates moet uitvoeren en zeker wilt weten dat de updates niets overhoop halen. Het is ook handig als je je hele website in een nieuw jasje wilt steken. Zo kun je eerst kijken hoe je website eruit gaat zien met het nieuwe thema, terwijl de bezoekers op je website er niets van merken.

TIP: Voer grote updates eerst uit in de Staging Area, dan kun je controleren of alles nog naar behoren werkt voordat je de updates uitvoert op de live omgeving.

Hosting met staging area en dagelijkse backup bij SANE

Overstappen van een andere provider? SANE regelt de overstap kosteloos! Begin vandaag nog in een betrouwbare omgeving te werken. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.